Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Första spadtaget – vi bygger för framtiden!

Första spadtag
Wow, äntligen var det dags! Dags för första spadtaget för vår nya huvuddepå och huvudkontor på vår anläggning i Ängelholm.

Äntligen får vi ett huvudkontor och en huvuddepå som vi kan vara riktigt stolta över och som blir flaggskeppet i våra bolag. Det kommer att bli moderna och arbetsmiljömässigt bra lokaler anpassade för vår verksamhet och som vi själva fått utforma utifrån hur vi vill jobba i framtiden.

Tanken är att bygget ska vara klart till semestern 2025 och vi ser verkligen fram emot detta. Under byggtiden ska vår verksamhet flyta på i sedvanlig ordning på Ängelholmsdepån men tillsammans fixar vi det också.
Vår VD Helena Larsson tog första spadtaget med vår Yanmar VIO80-1, en 8-tons grävare med en arbetsvikt om 8605 kg och med en oslagbar kompakt – varken motvikt eller den främre delen av den övre ramen sticker utanför larvbandsbredden. Den är utrustad med ett ViPPS hydraulsystem som gör att den uppnår optimal kombination av snabbhet, styrka, smidighet och balans.

På Lyft & Byggmaskiner har vi en huvudägare, Profuragruppen, som satsar stort och som gärna vill bygga trots lågkonjunktur. Carl Petré, som representerar fastighetsdelen inom Profuragruppen, säger att de gärna bygger mer om de hittar rätt prospekt.

Vi tackar alla som kom och besökte oss i samband med första spadtag.

Helena Larsson
VD Lyft & Byggmaskiner

#lyftochbyggmaskiner #leemanentreprenad #karinpetterssonarkitektbyrå #profura #vibyggerförframtiden #maskinuthyrning #rental #yanmarVIO80 #förstaspadtag

Scroll to top