Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Behörig hisstekniker – ERW 2024

Utförande av arbete på höjd kommer med ett antal risker, exempelvis hängande last, fallande föremål eller klämrisker. Det är därför viktigt att våra hisstekniker har grundläggande kunskap i vilka risker som finns och hur du skyddar dig.

Ni har säkert alla läst om den tragiska dödsolyckan i december i fjol där en bygghiss rasade flera våningar och flera arbetstagare dog. På Lyft & Byggkranar jobbar vi i Rentalföretagens hissutskott och har därigenom varit delaktiga i Haverikommissionens utredning efter olyckan.

I hissutskottet har vi tagit fram branschpraxis för kompetenskrav på hisstekniker. Dessa krav innehåller en rad olika utbildningar som anses nödvändiga för att uppnå kraven för behörighet. Utöver dessa formella utbildningar krävs det också praktisk yrkeserfarenhet.

Våra hisstekniker är mitt i processen att godkännas som behöriga hisstekniker och vi väntar just nu på våra bevis. Våra hisstekniker har en lång erfarenhet och hög kompetens i de bygghissar som vi kan erbjuda dig på ditt bygg. När du hyr bygghiss av oss ska du känna dig säker på att vi kan leverera och montera hissen utifrån satt branschpraxis.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med så läs mer på www.lb-kranar.se eller ring oss på 010-130 93 70

#lyftbyggkranarab #maskinuthyrning #rental #säkerhetenförst #hissmontage #kranmontage #lyftbyggmaskinerab

Scroll to top