Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Att jobba på Lyft & Byggkranar AB – ERW24

European Rental Week har i år temat ”arbeta inom rental för en hållbar framtid”. Vi har pratat med John om detta:

John jobbar som områdesansvarig och teknisk support på Lyft & Byggkranar AB. Han har varit hos oss i många år och började sin bana som montör, som så många andra av våra anställda. Med tiden så har han fått både utbildningar och erfarenhet vilket har lett till utveckling inom företaget

Flera av oss som börjat som montörer har fått utökat ansvar och blivit områdesansvariga. Vi försöker att se till att alla får testa olika saker för att på så sätt byta erfarenhet. Det ger både en bred kompetens gällande våra maskiner och även en ökad förståelse för varandra säger John.

I jobbet ingår det både nya och löpande utbildningar, främst inom säkerhet men även utbildningar hos våra leverantörer. Här får vi även se fabrikerna och kan passa på att utbyta erfarenheter och kanske till och med påverka produktutvecklingen.

När det gäller en hållbar framtid försöker Lyft & Byggkranar finnas nära kund.

Med våra olika depåer försöker vi undvika längre transporter när vi ska leverera våra maskiner. Vi tankar även alla våra dieseldrivna fordon som bilar, lastbilar, truckar och kranbil med HVO100.

Med daglig tillsyn och service på maskinerna undviks förslitningar. På vissa av våra maskiner har vi även möjlighet till att övervaka maskinstatus på distans.

Vill du veta mer om vad Lyft & Byggkranar erbjuder så kontakta John och hans kollegor på 010-130 93 70 eller info@lb-kranar.se!

Scroll to top