Detta är ett urval av de produkter vi erbjuder till uthyrning. Hittar du inte det du söker så fråga oss! Dismiss

Att jobba på Lyft & Byggmaskiner AB – ERW24

European Rental Week har i år temat ”arbeta inom rental för en hållbar framtid”. Vi har pratat med vår kollega Jesper om detta:

Jesper jobbar som uthyrare på vår depå I Ängelholm. Han började sin bana här som praktikant under gymnasiet och efter några år på annat håll har han sedan en tid tillbaka återvänt till oss på Lyft & Byggmaskiner AB. I rollen som uthyrare har man mycket kontakt med både människor och maskiner.

Att prata och hjälpa kunder är det absolut roligaste med detta jobb, säger Jesper

Och kunderna vill inte bara prata, de har även krav som påverkar oss som uthyrare. De söker miljövänliga maskiner, både gällande naturen och arbetsmiljön. Här har våra batterimaskiner en stor fördel då de både kan vara tystare och de sprider mindre avgaser än maskiner med förbränningsmotor. När det gäller våra bensindrivna handmaskiner tankar vi alltid med akrylatbensin.

Just drifttiden på batterierna kan vara ett problem men utvecklingen går framåt hela tiden. Och vi skickar ju alltid med två batterier så att det ska gå att ladda kontinuerligt, säger Jesper.

Vidare kräver arbetet kommunikation och planering så att kunderna ska få sina maskiner när de behöver dem. Vi försöker hela tiden planera in våra körningar så att de blir så effektiva som möjligt. Vi ser ju även till att serva våra maskiner mellan varje uthyrningstillfälle

Som uthyrare så är det lämpligt att få utbildningar inom maskiner och utrustning som hyrs ut. Exempelvis så kan man utbildas inom ställningsbyggnad, lift, fallskydd och truck.

Det är en ständig utveckling, det gäller att hänga med när det gäller maskiner och ny byggteknik.

Vill du veta mer om vad Lyft & Byggmaskiner erbjuder så kontakta Jesper och hans kollegor på våra olika depåer i

Scroll to top